Начало » Примерна страница » Отзив от Цветомира Кузманова

Отзив от Цветомира Кузманова

Огромни благодарности на адв. Моника Дилова, която с професионализма и опита си, ни помогна да решим голям проблем!

През 2018г. разбрахме, че майка ми е осъдена неправомерно от мошеник адвокат, който твърдеше, че е упълномощен с изключителни права да води сделка по покупко-продажбата на друг наш имот. Вследствие на което, беше наложен запор на семейното имущество от частен съдебен изпълнител. Запор беше наложен и на всички активи на майка ми, с изключение на малката й инвалидна пенсия. Измамникът беше предявил иск за обещетение, което настояваше да му бъде изплатено с лихви.

Обърнахме се към адв. Моника Дилова за съдействие. Тя откри, че в съда документ, с подпис от майка ми липсва. След което много бързо и огромен хъс разплете цялата нелепа ситуация, в която семейството ни беше попаднало. Адв. Дилова премахна всички запори и даже предяви иск към измамника от наше име, за нанасяне на неимуществени вреди, доказвайки, че майка ми е неправомерно осъдена.

Наложи ми се още няколко пъти да си потърся адв. Дилова за съдействие в други ситуации и тя винаги беше насреща, готова да помогне.

Адв. Дилова е изключителен професионалист и страхотен човек, който обожава работата си, вземайки проблемите на хората присърце, воден на първо място от човечност и дълг за справедливост.

Бих препоръчала адв. Дилова на всеки, защото знам, че винаги довежда нещата до край.

Ако някой има съмнение или се двоуми, дали да се обърне към адв. Дилова, оставям координаните си за връзка и съм на разположение:

Тsvetomira_Kuzmanova@abv.bg.

Цветомира Кузманова

35г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *