„Дилови & партньори“

Честен подход, ясни съвети, умни стратегии.

Готови ли сте да решите Вашите правни проблеми?

Кой сте вие?

Човек, който е в безизходица, защото е поради временни проблеми е натрупал задължения за сметки за парно, вода, телефони и сега е изправен пред съдебни дела и/или частен съдебен изпълнител.

Какви са Вашите проблеми?

Изненадващо и без предупреждение сте получили съдебни книжа, че ви съдят за непогасени задължения или по-лошо частен съдебен изпълнител Ви е наложил запор.

Това към което най-силно се стремите сега?

Да докажете, че не дължите сумите, които изискват от вас.
Да вдигнете запора на банковите ви сметки и да ползвате свободно парите си.
Да защитите честта и достойнството си, както и да получите справедливост.

Това от което най-много се нуждаете сега:

От адвокат, който специализира в делата, свързани с непогасени задължения и който има опит в работа с частни съдебни изпълнители. От адвокат, който ще ви предложи конкретен план за да действие. От адвокат, който ще ви информира за възможните рискове. От адвокат, който работи вместо Вас за изпълнението на предначертания план, пести времето и парите Ви.

Готови ли сте категорично да преодолеете правен проблем, който ви пречи да живеете свободно и спокойно?

Готови ли сте да защитите честта и достойнството си, като докажете, че не дължите сумите, за които ви съдят?

Готови ли сте да освободите парите си от запора на частния съдебен изпълнител?

Отзиви на нашите клиенти:

Адвокатът не може да обявява имената на своите клиенти, съгласно чл. 8, ал. 3, т. 4 от Етичния кодекс на адвоката. Затова ви споделяме само част от историите на клиентите ни без да разкриваме самоличността им:

zaveshtanie

В. Хр.,2018 г.

„След като заведох дело с помощта на адв. Дилова получих обратно над 3000 лв., които ЧСИ беше изтеглил от сметката ми.“ ​

С. М.,2019 г.​

 „Получих покана за от частен съдебен изпълнител, в която беше посочено, че налага запор на банковата ми сметка и предстои да дойде на оглед в дома ми, консултирах се с Адвокатска кантора „Дилови и Партньори“ и се оказа, че вече не дължа претендираната сума, заведох дело и в крайна сметка го спечелих, а насрещната страна заплати всички разноски по делото. Благодаря за подкрепата, в момент, в който ситуацията изглеждаше безнадеждна.“

М.К. 2019 г.

„ЧСИ ми наложи запор, като изискваше от мен 10 000 лв. за задължения към Топлофикация, наех адв. Дилова, запорът ми беше вдигнат за около месец, а след това спечелихме дело, че тези задължения са погасени по давност и не дължа нищо. Освен това си възстанових всички разноски по делото.“ ​

Заявете сега среща с адвокат

Знаете ли, че:

Не е нужно да чакате 10 години, за да се погасят по давност задълженията ви за сметки за парно, вода и телефони. Тези задължения се погасяват с кратка 3-годишна давност, дори когато са установени в заповед за изпълнение и частен съдебен изпълнител се опитва да ги събере принудително от вас.

Въпреки че задължението се погасява по давност по силата на закона – то не се заличава автоматично, Вие сте този, който трябва да заяви, че този период от време е изтекъл, и да предприемете съответните правни действия, за да бъде окончателно отписано задължението му.