Начало » За кантората

За кантората

След 25 години юридически отпит създадох Адвокатска кантора „Дилови и партньори“, за да предоставям качествени и ефективни адвокатски услуги.

„Дилови и партньори“ е семейна кантора, в която ценим всеки клиент и се отнасяме с внимание и разбиране към всеки правен проблем.

Винаги подхождаме конфиденциално и етично!

Помагаме на клиентите ни да се освободят от бремето на дълговете, споровете и делата!“

Адв. Иво Дилов (1966-2021)

OT 2021 г. УПРАВЛЕНИЕТО НА КАНТОРАТА СЕ ПОЕМА ОТ АДВОКАТ МОНИКА ДИЛОВА

Защо да ни се доверите ?

Защото имаме опит:

От 2015 г. работим изключително в сферата на защита на потребителите от дружествата монополисти и от частни съдебни изпълнители.

Защото сме различни:

  • Нашата кантора е единствената в България, която специализира в дела за защита от частен съдебен изпълнител. Поради изключително тясната специализация можем да предоставим много високо качество на адвокатската услуга. Качеството на услугата се измерва със спечелени дела и доволни клиенти. Ако искаш да научиш повече за тях, можеш да го направиш като натиснеш ТУК.
  • Предоставяме своевременна и изчерпателна информация за всеки етап от обработката на казуса. Клиентите ни винаги са наясно какво се случва с делата им и до къде са стигнали подадените от тях документи, както и каква работа е извършил адвокатът в замяна на полученото възнаграждение.
  • Пестим своето време и времето на клиентите ни, затова поддържаме връзка, приемаме и изпращаме документи, чрез съвременните технологии, като винаги се съобразяваме с желанието на клиента относно начина на комуникация.
  • Клиентите ни получават честно и ясно таксуване. Твърде често разговаряме с хора, които са започнали съдебен процес, без да знаят за какво точно плащат. Това предизвиква объркване и недоволство – две чувства, които не искаме нашите клиенти да изпитват никога.
  • Ето защо предоставяме на нашите клиенти ясна информация за съдебните такси и адвокатското възнаграждение и се уверяваме, че всички финансови въпроси са ясни, преди да продължим напред с представителство.

Кантората специализира следните сфери: