Начало » Адвокат Моника Дилова

Адвокат Моника Дилова

Здравейте,

казвам се Моника Дилова и съм адвокат в сферата на недвижимите имоти. Работя и с хора, за които е възникнал проблем с имот, като им предлагам ефективни решения, чрез които този имот започва да носи ползи, а не загуба на пари и проблеми. Помагам на хора, които искат да проверят дали имотът, който купуват е изряден от правна страна.

Това което отличава моята услуга е фактът, че от 2014 г. насам специализирам в адвокатските услуги, свързани с недвижими имоти. Натрупаният опит при работа в нотариална кантора, провеждане на преговори между наследници и съсобственици, водене на дела в съда и множество извършени консултации ми дават увереност, че мога да предложа ефективно решение и за Вашия проблем.

Ако Вие искате да купите безпроблемно имот, който е изряден от правна страна, и не искате купувате „на сляпо“ и само доверявайки се на думите на брокера, че всичко с имота е наред, предлагам качествена и бърза проверка на имота, който сте харесали. Разработих специализирана система за проверка на имоти при покупка на жилите, която включва 3 стъпки. Ако искате да научите повече вижте ТУК